Bli_bruker_hover

Regnskapskontor

Lodo er utviklet med tanke på et samarbeid mellom regnskapskontor og kunde som selv gjør en del av arbeidsoppgavene. Begge sparer tid på dette. Kunden gjør det han er flink til og regnskapsfører gjør resten. Stort sett kommer vi alltid frem til en fornuftig arbeidsfordeling. Som oftest blir det at kunden bruker systemet for å fakturere og eventuelt legge inn kasseoppgjør, og kommer med bilagene ferdig sortert til regnskapskontoret. Lodo er lagt opp til at man bare avtaler en arbeidsfordeling hvor alle gjør det de er flinkest på.

Besparelser

Et av hovedfokusene til Lodo er at vi skal gjøre regnskapsføringen mer effektiv, og etter at vi tok i bruk Lodo på vårt eget regnskapskontor gikk tidforbruket ned med 30%. Vi fikk da kapasitet til å ha flere kunder, og mer konkurransedyktige priser. I tillegg fakturerer vi kunden månedlig for bruk av Lodo, noe som gjør at regnskapskontoret ikke må kjøpe dyre lisenser for økonomisystem, men gjør dette direkte fakturerbart til kunde.

Vi formidler regnskapstjenester

Dersom du ønsker å bruke Lodo, men trenger et regnskapskontor som kan Lodo og kan ta seg av den jobben du ikke vil eller kan gjøre selv kan du bruke listen nedenfor eller kontakte oss, så finner vi et regnskapskontor til deg.

Regnskapskontorer som bruker Lodo

Lodo brukes i dag av følgende regnskapskontorer:

I tillegg har vi flere regnskapskontorer som kommer til å bytte til Lodo om kort tid.Lodo © 2007 - Treschows gate 8, 0477 Oslo - Tlf: 22 71 80 80 - E-post: post@lodo.no